На Закарпатті прикордонники затримали контрабандиста з квадрокоптером, який переправляв сигарети до Угорщини

Прикордонники Чопського загону виявили та затримали гродянимана України з безпілотним літальним апарат та з пакунками сигарет, які чоловік переправляв за кордон.

Учора прикордонники відділу «Тиса» Чопського загону під час несення служби зафіксували політ безпілотного літального апарата дистанційного керування. З метою недопущення протиправної діяльності співробітники Держприкордонслужби відразу організували співпрацю із взаємодіючими підрозділами та розпочали пошукові заходи. Як результат, неподалік від державного рубежу охоронці кордону виявили  квадрокоптер типу дрон «8 гвинтів» та чоловіка, який ймовірно здійснював керування ним та переправлення цигарок до Угорщини.  При наближені прикордонного наряду до невідомої  особи, останній вдався до втечі та намагався заховатися у кущах від прикордонників.  Однак це йому не вдалося, правоохоронці затримали порушника, який  є громадянин України, житель м. Чоп.

Крім того, біля квадрокоптера правоохоронці виявили сумку з пакунком у 16 блоків сигарет «Мальборо» українського виробництва та ще  16  блоків сигарет,  які були прикріпленимии до самого літального апарату.

Наразі відносно затриманого українця складено відповідні адміністративні документи та передано представникам Національної поліції у Закарпатській області. Разом з тим передано і виявлений безпілотний літальний апарат.

Зазначимо, що у цьому році це вже 13 випадок затримання прикордонниками літальних апаратів, що використовувалися для переправлення тютюнових виробів.

kvadro kvadro2

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *