На Закарпатті ПР і ЄЦ йдуть на вибори разом – Ратушняк

РатаПро це лідер “Нового Закарпаття” заявив на своїй сторінці у мережі Фейсбук:

– Мерзотники від ПР з Закарпаття і брати Балоги з Петьовкою, що всі роки були в банді Януковича і в його уряді, що підтримали диктаторські закони від 16.01.2014р., які привели до кровопролиття і жертв понад 15000 чоловік, йдуть на вибори разом.

На 1-е вересня сумнозвісний депутатик “даву 200грн” – В.Ковач, на руках якого кров наших синів і побратимів, разом з начальником управління освіти м.Ужгорода (а це банда ЕЦ з Щедеєм і Балогами) на лінійці в навчальному комплексі “Престиж”. І ужгородці навіть не спромоглись на: “Ганьба!”.

Ганьба. Терпіти і підтримувати злочинців і зрадників України. Смерть ворогам України! Смерть політична, суд і забуття всім, хто голосував 16.01.2014р. Що вбило людей і державу!

Нагадаємо, шановним і не дуже закарпатцям, що саме ви за хабаря в 200грн, провели до ВРУ трьох братків Балог і Петьовку, В.Ковача, М.Ланьо, І.Бушко, С.Мошака, І.Гайдоша, Н.Шуфрича. На їхній совісті і руках кров понад 15 000 наших синів і братів! Пам’ятайте про це! Адже вони знов чешуть руки і регочуть з вашої продажності і тупості. Вам знов будуть роздавати криваві 200-300 грн. Після того, як ви взяли, – кров і на вашій совісті.

Слава Україні! Смерть ворогам і негідникам!

1 comment

Тарас says:

Та ні Сергію, якраз ти з регіоналами і цілуєшся!!!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *