На Закарпатті перекинулася вантажівка з деревиною

vantazhivkaВчора, 27 жовтня, водій вантажівки «DAF» не впорався з керуванням та перекинувся біля села Горбок в Іршавському районі. Оскільки внаслідок аварії ніхто не постраждав, поліцію чоловік викликати не став, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Втім, співробітники Іршавського відділення поліції відреагували на поширення інформації про ДТП в засобах масової інформації. В мережі Інтернет з’явилося повідомлення про те, що водій автомобіля незаконно перевозив деревину.

Група швидкого реагування спільно з слідчо-оперативною групою на місці події встановили, що документи на вантаж у 27-річного водія в порядку, вся лісопродукція промаркована відповідними бірками згідно чинного законодавства. Чоловік пояснив, що перевозив вантаж з Хустського лісгоспу до Мукачівського, а транспортний засіб перевернуло через технічну несправність.

На водія вантажівки складено протокол за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *