На Закарпатті концентруються “спортсмени” з Росії

РахівТривожна ситуація складається на Рахівщині. Про це “Трибуну” інформують місцеві джерела (орфографія і стилістика збережені):

-В нас в Рахові відбуваються дивні речі, десь 2-3 тижні тому в с.Ділове на кар’єрі Сауляк який є власністю Захарченка, Азарова та Януковича Саші в адмінбудівлі проживало напротязі тижня десь 30 чоловік спотртивної зовнішності які розмовляли російською і за територію взагалі не виходили. Міліція та прикордонники чомусь це не помічали, але  мешканці села звернулися до прикордонників та викликали міліцію, які нехотіли приїхати відразу, а сказали, що лише на другий день приїдуть. Вночі ці “спортсмени” вже зникли.

Після цього, в с.Кваси теж  відпочивали “спортсмени” в санаторії Раїси Богатирьової, але коли дехто  з них звернувся  до Рахівської лікарні, то чомусь лікарям відмовляються називати що вони проживають в санаторії, а кажуть що живуть в палатках?

Тепер знову появились так звані “спортсмени” і  знову в Квасах але вже є достовірна інформація, що вони громадяни Россії із Ростовської області. Дивно те що працівники Рахівської міліції чомусь це не помічають, а може нехочуть помічати?

Невже це йде групування “русинських” сил ?, – запитує автор.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *