На Закарпатті колишньому прокурору інкримінують незаконне втручання у проведення слідства (ВІДЕО)

Про це в мережі Фейсбук повідомляє правозахисник Лариса Ступак.

До мене завжди доходила інформація, що прокурор Цар систематично втручався в проведення слідства по чисельним кримінальним провдаженням проти чиновників Чопської міської ради та його дружини бувшого Чопського міського голови, відверто та хамовито тиснув на слідство. Але, щоб піти настількі далеко, що б втручатися в судово-медичну експертизу…Це вже занабто зухвало. Чисельні скарги активістів на корупційні дії прокурора Царя Івана так і залишились без реагування Генеральною прокуратурою та обласними прокурорами Сидорчуком О., Янком В.. Прокурори Сидорчук та Янко, прикриваючи злочинні дії, писали мені, що наведені у скаргах чисельні факти корупції Царя не підтвердились. А у мене, ось, бачите, підтвердились.
Так хто ж злочинці у моїй державі? Прості громадяни чи прокурори? – зазначає правозахисниця.

Довідка.

Ст 343 КК України
Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу
1. Вплив у будь-якій формі на працівника правоохоронного органу з метою перешкодити виконанню ним службових обов’язків або добитися прийняття незаконних рішень –

карається штрафом від п’ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців.

цар

https://www.youtube.com/watch?v=Oo5PuovtVOA

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *