На Закарпатті “епідемія” викрадення скутерів

мопедВідразу дві крадіжки мопедів зареєстровано в краї за минулу добу. З подвіря жителя с.Ключарки Мукачівського району викрали незареєстрований скутер «Вайпер», а житель с.Підвиноградів Виноградівського району залишився без мопеда «Хонда Діо». Злодіїв розшукує поліція.

 Останнім часом в краї побільшало крадіжок мопедів і мотоциклів. Особливо полюють злодії за незареєстрованими транспортними засобами, які легше збути або продати на запчастини.

Черговими жертвами невідомих крадіїв стали вчора 19-річний житель с.Ключарки Мукачівського району та 40-річний житель с.Підвиноградів Виноградівського району. В мукачівця невідомі зловмисники викрали вночі з подвіря скутер марки «Вайпер». Цей транспортний засіб не був зареєстрований і, відповідно, не мав номерних знаків.

Аналогічним чином виноградівець позбувся свого мопеда «Хонда Діо», теж незареєстрованого.

За даними фактами поліція розпочала кримінальні провадження, злодіїв розшукують. Водночас правоохоронці радять власникам потурбуватись про захист своїх транспортних засобів. Замикайте їх, залишаючи в громадських місцях. А на ніч ховайте в гаражі чи іншому приміщенні, що замикається. Так ви вбережете їх від крадіжки.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *