На Закарпатті 5 контрабандистів намагались перемістити через кордон 4,5 тисячі пачок сигарет

сигаретиУчора прикордонники Мукачівського загону під час патрулювання прилеглої до кордону території помітили транспортний засіб, який швидко рухався в бік державного кордону.

Вимогу прикордонного наряду зупинитись водій авто проігнорував та намагався втекти. Про ситуацію прикордонники негайно проінформували Берегівський відділ Національної поліції та спільними зусиллями були перекриті усі ймовірні напрямки руху автівки. Вже за декілька хвилин авто з порушниками було затримано мобільною групою прикордонників та поліцейськими. В автомобілі знаходилось 5 місцевих мешканців. Крім того, в затриманому «УАЗі» правоохоронці виявили 3 пакунки з понад 4,5 тисячами пачок сигарет без акцизних марок.

На водія, який не виконав законних вимог прикордонного наряду, було  складено протокол адміністративного  правопорушення за ст. 185-10 КУпАП.  Транспортний засіб та виявлений вантаж передані в Берегівський відділ поліції в Закарпатській області.

По даному факту прикордонниками направлено повідомлення про внесення до ЄРДР за ознаками злочину передбаченого ст. 204 КК України.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *