На закарпатських суддів поскаржилися Порошенку та Яценюку (ДОКУМЕНТ)

 Про це в мережі Фейсбук інформує правозахисник Віктор Колбанцев.
Как я и обещал своим побратимам в суде в Ужгороде по приезду в Киев 28.01.2015 года я во все инстанции сдал нашу коллективную жалобу на тот беспредел который творится в Закарпатской области, все чиновники только разводят руками, а в высшей квалификационной комиссии судей Украины мне дали образец жалобы на судей на их несоответствующее поведение. Теперь все наши активисты будут ходить в суд с такой жалобой и на входе в зал судебного заседания у каждого будет такое заявление и жалоба.

Все мы понимаем в каждом суде где находятся наши активисты ГО “Майдан-Громадский Контроль”которые бороться в судах – это наша линия фронта за нашу честь, достоинство, правду, за свободу и счастливое будущее нас наших детей и внуков, в тот час когда наши побратимы на Востоке Украины (Донбассе) воюют против регулярных войск России и банды сепаратистов которые продали свою родину Путинисту и продажным нашим политикам, которые вместо решительных действий ходят и жуют сопли.

скарга судскарга суддяскарга суддя2

5 comments

активіст Ужгород says:

Лише правозахисники та громадські активісти які борються з корупцією в судах можуть змінити бодай щось! Судячи з матеріалів статті видно що навіть сам голова Крегул накивав пятами від страху перед відповільнісстю за свої дії та перед камерами.Сором! Усі ці невігласи судді виконують вказівки зверху. Лише народ може зрушити та подолати вакханалію в судах. Незабаром в апеляційному суді буде слухатись справа щодо неправомірних дій керівників Мукачівського держуніверситету, які під видом оптимізації позбавляються від неугодних законослухняних працівників вузу.Жінка оскаржує рішення Мукачвіського суду, який відмовив їй у позові, через втручання у справу Івана Балоги, який курує МДУ! Тепер справа в апеляційній інстанції, кажуть що і там Балога вже дав вказівку. Будемо сподіватись на справедливість складу суду, можливо вони ще не продали свою совість дяволам.
Запрошуємо усіх небайдужих ггромадян краю прийти послухати справу, активістів, кожний окремий випадок з розправою над людьми вселяє силу в майбутнє України. Слідкуйте за новинами. Дату буде опубліковано, ще немає точної дати призначення. Лише спільними зусиллями можна подолати корупцію та бесчинство в судах!

Віталій says:

Така сама ситуація і в мукачівському суді. 22 січня 2015 року завершився розгляд кримінальної справи по фальшивому диплому директора аграрного коледжа Балаж Н.Й. Суддя Пак М.М. повідомив, що рішення по справі буде оголошено 23 січня о 10.00. Коли на слідуючий день, свідки по справі прийшли в суд о 10 годині, щоб почути рішення суду, суддя сказав, що вже зачитав рішення. КОМУ? Напевно стінам.Суддею все робилося, щоб ця справа не набула розголосу. Тільки глухий і сліпий не міг почути і побачити, що Балаж Н.Й. це справжня шахрайка. Дуже цікаво, чому по цій справі все так втаємничено? Напевно тому, що до недавнього часу в цьому суді, дуже прислужувалися Балаж. А зараз мукачівський суд в дуже незручному становищі, бо ще не так давно виносили незаконні рішення на користь Балаж, звісно не за гарні очі, а тепер бачать, кому прислуговували. Але все тільки починається і дійде черга і до корупціонерів у мантіях!

патріот says:

Як так відбувається, що очолюють виші нашого краю люди з фальшивими дипломами, інтригани, що з першого дня на керівній посаді поводять себе, як поміщики з кріпаками, що звичайно породжує обурення і відповідну реакцію грамотних і свідомих людей. А все банально просто, нашій місцевій владі потрібні саме такі кадри, бо вони краще прислужуються і краще стеляться перед владою. Бо чесна і не корумпована людина ніколи не буде ні перед ким плазувати, в тому числі і перед місцевою владою.

до патріота says:

Сьогодні на жал такі блазні і керують освітніми установами-хабарники, корупціонери, які втратили своє моральне обличчя.

активіст Ужгород says:

Призначено дату розгляду справи в Апеляційному суді Закарпатської області, котре відбудеться 11 лютого 2015 року, о10.00 год. зал №3 за адресою: м.Ужгород, вул.Довженка,7 -справа 303/7377/14-відповідач Мукачівський державний університет. Суд відкритий, усі небайдужі можуть прийти послухати справу.
Лише разом, громадою, можна побороти несправедливість, корупцію та бесчинство в нашій державі!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *