На закарпатській митниці у автівці знайшли сховок з елітними італійськими товарами

митницяЕлітні алкогольні напої, каву та оливкову олію вилучили на посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС в ході митного контролю «Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI» та речей громадянина України, який повертався з Італії.
Формою проходження митного контролю громадянин обрав «червоний коридор», заповнив митну декларацію, в якій вказав свої паспортні дані, наявність особистих речей та відомості про транспортний засіб.
При усному опитуванні громадянин казав, що товарів, в тому числі таких, які підлягають обов’язковому письмовому декларуванню чи переміщення яких через митний кордон України заборонено або обмежено, в нього нема.
Але, коли митники знайшли у спеціально виготовленому сховищі 28 каністр ємністю 5 літрів з оливковою олією, 42 пляшки «Martini Asti», інші червоні, білі ігристі італійські вина, ірландські та шотландські віскі, коньяк торговельної марки «Hennessy» та «COURVOISIER», бренді «Calvados», смажену мелену каву «Gold Medal», тощо, українець, зазначив, що ці товари він придбав в Італії, перевозив в Україну та навмисно приховав від митного контролю.
На підставі статті 511 Митного кодексу України вилучено товари, що є безпосередніми предметами порушення митних правил та транспортний засіб зі спеціально виготовленим сховищем, що використовувався для приховування товарів.
Відділ комунікацій ГУ ДФС у Закарпатській області

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *