На Виноградівщині лише 9 населених пунктів мають водопровідні мережі

вода-кран26 червня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Анатолія Бажури відбулася нарада, в ході якої обговорено важливе питання сьогодення — реалізація в районі Програми „Питна вода Виноградівщини«на 2006-2020 роки».

Питання щодо забезпечення населення району якісною питною водою та шляхи вирішення проблемних питань у сфері централізованого водопостачання детально висвітлила у своєму виступі начальник відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Ірина Мельник.

Із 48 сільських населених пунктів тільки 9 мають водопровідні мережі. На сьогоднішній день мережі водопостачання на 80% зношені і застарілі. Питання забезпечення населення району якісною питною водою є вкрай актуальним. і одним із пріоритетних завдань райдержадміністрації.

Особливу увагу було звернуто на упорядкування зон санітарної охорони джерел питного водопостачання та водовідведення, актуальним питанням залишається забезпечення охорони джерел водного постачання.

Необхідні потужні інвестиції з боку держави у систему водопостачання та водовідведення району для реалізації заходів Програми. За підсумками наради дано ряд відповідних доручень.

Виноградівська РДА

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *