На ужгородських виборах Балога зробив ставку на Богдана Андріїва (ВІДЕО)

балога андріївВ другому турі виборів голови міста Ужгорода, Віктор Балога зробив ставку на сумнозвісного Богдана Андріїва, який як відомо в першому турі відверто скуповував голоси ужгородців за визначеним  львівською братвою прейскурантом – 500 гривен за голос.

Нині вже й за кошти і підтримки Віктора Балоги буде намагатися купити ужгородців, щоб здійснити заповітну мрію «завидівського бариги» керувати через Андріїва обласним центром Закарпаття.

Доводить наявність факту змови між Віктором Балогою і Богданом Андріївим і нижченаведений аудіо запис розмови лідера Молодіжного крила ЄЦ Владислава Мацко з «продавцем голосу».

«Чувак розсилку зробив через VK-бот (фальшивий аккаунт у соцмережі ВКонтакте), що хоче продати свій голос. Скинув свій номер телефону. Йому подзвонили, він зустрівся. Скидувати будуть пацанам тіпа по фотках, а далі вони будуть нести в штаб тіпа фотки…».

По-любому все з Мукачева. Коли в Мукачево я приїхав до Віктора Івановича (Балоги). Я ж приїхав із Пастуховим. Питалися – ви з ким? Я роблю з Чубірком і це все. і начинає мені казати:

« Во, Чубірко мені провалив усі ті вибори. А вот Андріїв (це Віктор Іванович)… Тіпа предидущі – що набрав команду. Що з Трикуром вони про***ли вибори. Вони набрали в ЄЦ таких, як Волошин, як ці всі…Пастухов каже: « А ми з Адріївим». А він каже: « Вот, правильно, Андріїв – це наш вибір, ми підтримуємо Андріїва».

1 comment

пенсіонер(сайт, не видаляйте комент) says:

ТВАРІ ПРОДАЖНІ. ПРИЙДЕ ПС І БУДЕ ВАМ ВСІМ ПІЗ.ЕЦ!!!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *