На ужгородське сміттєзвалище уряд виділив 1,5 млн. гривень

сміттєзвалищеВиділити відповідні кошти доручив Міністерству екології уряд тематичною постановою “Про виділення коштів для здійснення у 2015 році природоохоронних заходів” від 23 грудня.

Міністерство екології та природних ресурсів зобов’язано забезпечити використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням, і подати до 20 січня 2016 р. Міністерству фінансів та Державній казначейській службі звіт про використання зазначених коштів.

Документом Міністерству екології та природних ресурсів доручено виділити кошти у сумі 1458,627 тис. гривень за рахунок понадпланових надходжень до Державного фонду охорони навколишнього природного середовища від грошових стягнень за шкоду, заподіяну порушенням законодавства про охорону навколишнього природного середовища внаслідок господарської та іншої діяльності, для погашення кредиторської заборгованості за природоохоронним заходом “Рекультивація території існуючого сміттєзвалища в с. Барвінок Ужгородського району Закарпатської області (коректура проекту)”.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *