На Ужгородщині п’ятеро невідомих пограбували 22-річного хлопця

бійкаП’ятеро невідомих просто посеред вулиці пограбували 22-річного хлопця. Свідки змогли запам’ятати одного з нападників, а міліціонер  по опису вказав на особу зловмисника.

Ввечері п’ятеро невідомих осіб в селі Часлівці, що на Ужгородщині, відкрито заволоділи майном 22-річного мешканця села Холмок. Одразу після події потерпілий звернувся до правоохоронців і детально розповів про події того вечора.

Хлопець повертався додому з роботи на велосипеді. Дорогою у нього спустило колесо, і він заїхав до свого друга попросити допомоги. Полагодивши колесо,  вирішив віддячити товаришу та запросив його на чарку до місцевого магазину «АВС». Вже біля магазину до потерпілого підійшов незнайомий йому хлопець, який почав чіплятися до нього, а пізніше до них підійшли ще четверо «напарників» правопорушника.

Згодом словесні образи переросли у бійку. Удари злочинці наносили в область голови та ніг, після чого відібрали від хлопця його велосипед, мобільний телефон та грошові кошти в сумі 1000 гривень.

Свідки, яких опитали, змогли описати зовнішність одного з нападників. Наразі слідчий Ужгородського РВ УМВС Валентина Непийпова оголосила  чоловікові  про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Досудове розслідування у справі триває, – повідомляє УМВС України у Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *