На Тячівщині правоохоронці напали на представника Правого сектора

терористиПолітв’язні Закарпаття. Рахунок відкрито.

– Небесна Сотня
– Оборонці Римарської
– Олександр Музичко
– Микола Карпюк
І це далеко не повний список .
Хто наступний ?
А наступним може стати кожен, кому не байдужа доля нашого краю, хто зі зброєю в руках готовий захищати свою сім’ю, себе та свій народ, той, хто відкрито виступає проти злочинної системи яка, на превеликий жаль, і зараз діє .
Ця злочинна система завжди обирає найкращих, тих, котрі можуть їй ефективно та активно протидіяти, в чому ми можемо переконатися на події, що не так давно сталася в Тячівському районі.

23.03.2014 року Шобей Олександр (мешканець с. Нересниця, онук Шобея Василя, який працював в уряді Августина Волошина) повертався додому , і, як це  часто буває на наших дорогах, в нього сталося непорозуміння з одним із учасників дорожного руху (Думнич А.А. мешк. С.Нересниця Тячівського р-ну ), який в результаті Олександра «підрізав», і коли машини зупинилися, то він пішов з”ясовувати стосунки, відкривши водійські двері на автомобілі Шобея. Коли побачив в його руках макет вогнепальної зброї, від чого в прямому сенсі цього слова – попісявся в штани. На цьому подія припинилася і учасники події роз’їхалися по своїм справам.

А далі відбувалося щось неймовірне, у всіх традиціях Голлівуду. Прокинувшись зранку, Олександр побачив, що його двір оточений та заповнений міліціянтами і керівник «операції» має постанову на обшук. В ході обшуку жодних речей, які заборонені в цивільному обігу, не знайдено та не вилучено. Правоохоронці вилучили дві одиниці вогнепальної мисливської, належним чином зареєстрованої вогнепальної зброї та ще деякі речі, що не мають відношення ні до справи, ні до криміналу.

В ході цього Олександра повідомили, що стосовно нього порушено кримінальне провадження і його звинувачують за ст.ст. 129, 296 КК України (погроза вбивством та хуліганство), в ході чого до нього обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

В ході слідства правоохоронці вчиняли моральний тиск на Олександра і пов’язували це з його відношенням до діяльністі Правого Сектора.
Представник прокуратури ( Тимків Ю.Б.) за вказівкою районного прокурора Владислва Братюка (племінник одіозного закарпатського касира Пшонки Юрія Бенци) просив запобіжний захід у вигляді арешту.

В результаті патріот, який брав активну участь в подіях Майдану, який має певний статус в організації «Правий Сектор», беззбройний сидить вдома і не може брати зовсім ніяку участь в обороні наших національних інтересів, і це в той час, коли сеператисти на Сході штурмують та утримують ОДА, забирають зброю зі збройової кімнати СБУ, коли правоохоронці переходять на сторону сепаратистів і коли фактично «Правий Сектор- Схід» вже включений в боротьбу.

Хочеться запитати в керівників тячівської міліції, прокуратури, суду : «на кого працюєте, шановні?». І які механізми захисту Ви нам залишаєте? Про що ми маємо думати, коли бачимо, що вся правоохоронна система держави прямо сприяє діям злочинців, сепаратистів і одночасно пресує правих патріотів?

Особисто я дуже сподіваюсь, що справа Шобея Олександра буде розглянута в найкоротші терміни і його легальна та законна зброя буде йому повернута, а міри запобіжних заходів будуть зняті .

Ця подія ще раз доводить необхідність вільного володіння вогнепальною зброєю як фактора стримування протиправних дій в ході самозахисту.
Події навколо Олександра ще раз зачепили тему «провокатор чи герой?». Давайте пригадаємо, як тих, кого недавно називали провокаторами, потім героями, а сьогодні називають озброєними бандитами, які відмовляються здавати зброю, і ще раз подумаємо «who is who?». Хто патріот, а хто злочинець ?

P.S. Всіх небайдужих мешканців Закарпаття прошу слідкувати за новинами та нашими повідомленнями, оскільки ми плануємо проведення мирних протестних акій під будівлями тячівської міліції, прокуратури та суду. Якщо хтось відчуває докори сумління через те, що не зміг прийняти активну участь в подіях на Майдані, зараз це можна буде виправити, наш Майдан буде в Тячеві!
Слава Україні !

Керівник політичного блоку Правого Сектору в м.Хуст
Грица Семен

Novini Hustschini

1 comment

миколо says:

павоохоронні органи в даній ситуаціі поступили правильно.правий чи лівий сектор а закон один для всіх.бавитися зі зброею непотрібно,це не дитячі забави.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *