На Схід із Закарпаття відправлено 60 тонн гуманітарного вантажу

 

Протягом останніх 2-х днів з усіх районів Закарпаття до Ужгорода звозили речі та продукти, які закарпатці збирали для військових, котрі перебувають в зоні АТО.
Загалом, три вантажівки сьогодні, 10 серпня, вирушили на Схід. Військове спорядження, харчі, одяг передадуть для військових закарпатців 128 бригади.

Як зазначив Григорій Дорошенко, керівник обласного Координаційного центру, цю допомогу було зібрано закарпатцями протягом останніх 2-3 тижнів:
– Вода, їжа, близько 150 комплектів камуфляжу, каски, одяг, ліки, аптечки, також окремі посилки від батьків для військових 128 бригади – все це сьогодні відправляємо нашим закарпатцям в зону АТО.  Наші краяни у кожному районі хочуть допомогти, збирають необхідні речі. Ми об’єднали зусилля облдержадміністрації, РДА, районних рад, депутатів обласної ради, багатьох закарпатців, щоб організовано відправити вантаж. Потрібно співпрацювати, разом з волонтерськими організаціями, небайдужими закарпатцями, щоб ефективно організувати та налагодити роботу зі збору та відправки допомоги нашим хлопцям на Схід.

Прес-центр ОДА

допом2 допом допомога5

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *