На Рахівщині пильність сусідів врятувала сім’ю, будинок якої загорівся під ранок

пожежа-РахівПильне око сусідів не підвело і сьогодні. Родину в якої трапилася пожежа розбудили сусіди, котрі побачили, що горить дах будівлі. Саме вони о 05:45 повідомили про пожежу до оперативно-рятувальної служби.

Зважаючи на складність ситуації, для погашення пожежі задіяли одразу два відділення пожежної служби. Ліквідацію загорання проводили бійці місцевої пожежної команди с. Верхнє Водяне та державного пожежно-рятувального поста смт Великий Бичків. Насамперед вони кинули свої сили на локалізацію пожежі, оскільки полум’я могло поширитися на сусідній житловий будинок. О 06:25 пожежники зупинили розповсюдження вогню, врятувавши від знищення обидва помешкання. О 07:30 стихію вдалося повністю приборкати.

Остаточну причину виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи. За попередніми даними, до загорання призвело коротке замикання електропроводки на горищі будинку. У помешканні вночі був ввімкнений бойлер для нагрівання води. Пристрій перевантажив електромережу, що й спричинило пожежу. Як наслідок, вогонь знищив крівлю житлового будинку, а також пошкодив частину домашнього майна, яке знаходилося всередині помешкання. Сума завданих збитків встановлюється, повідомляють в У ДСНС України у Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *