На Рахівщині місцеві жителі ледве не побили прикордонників, захищаючи затриманого контрабандиста

прикордонники25 серпня персоналом відділу прикордонної служби «Солотвино» Мукачівського прикордонного загону спільно з румунськими колегами за порушення державного кордону України було затримано громадянина України, мешканця населеного пункту Рахів та 12 пакунків контрабандних цигарок.

Під час затримання прикордонний наряд був вимушений застосувати зброю, а саме зробити попереджувальні постріли в гору для припинення правопорушення.

Після затримання правопорушника до місця події прибуло близько 25 місцевих жителів, вони почали висловлювати незадоволення діями прикордонного наряду щодо затримання мешканця населеного пункту Рахів та висловлювати погрози в бік персоналу Мукачівського прикордонного загону.

Правопорушника доставлено до прикордонного підрозділу для складання адміністративно-процесуальних документів, написано заяву до Рахівського РВ УМВС щодо надходження погроз персоналу Мукачівського прикордонного загону, пов’язаних з виконання службових обов’язків з охорони державного кордону України.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *