На Рахівщині через скаргу переслідують вчительку (ДОКУМЕНТ)

На Рахівщині в царині освіти кояться страшні неподобства.
За скаргу, вчителя географії Богданської ЗОШ Здебську Г.Й.  педрада школи незаконно позбавила уроків!
В той же час  скаргу від 27.06.2014р. відділ освіти Рахівської РДА та прокуратура Рахівського району просто проігнорували! Тому публікуємо її на огляд громадськості.
листлист2

14 comments

дідько says:

нема шо пенсіонерам мати так багато годин в школах, в той час коли молоді спеціалісти ходять світом в пошуках заробітку. а на рахунок скарг, то най краще подивится за своєю роботою, а вже потім най пише скарги. і рано чи пізно в нашій школі настане порядок незалежно від того хто буде на нас тиснути бо ми є колектив а не отара овець, і можете писати скільки влізе а ми свого доб’ємося а тоді здебська буде мати не 19 годин в 65 років а законні 9 но макс. 12 годин.

незалежний says:

Робіну Гуду відрізали голову

незалежний says:

Здебська хороша людина не знущаться над дітьми нарешті хтось відкрив правду про цю школу дякуємо

Тарас says:

На цей раз потрібно провести в Богданській школі атестацію всіх вчителів і тоді буде ясно хто може виклада в школі, ато багато говорять лише за те, що порядна вчителька Здебська викриває зловживання в школі, наприклад: є випадки коли учні сами сидять на уроках бо вчитель в робочив час поїхав на ринок, коли вчитель п”яний у каптьорці, або як можна проводити одноразова уроки фізкультури з 60 учнями якщо в спорзал може поміститися до 30чоловік і т.д.!!! Некажучи вже про те. як вчителі обзивають дітей і т.д.! Тільки атестація припинить тих непорядних вчителів! А те що здебська в 62роки проводить 18уроків то повірьте їй потрібно дякувати ато всякі там вибачте так звану вчителі позакінчували за гроші та глухонімі університети і ще щось хочуть доказати??? Крім того можу нагадати декотрим вчителям як начальник відділу освіти Рахівської РДА Богдан Григірчак приїхав в Богданську школу і зайшов в клас де учні сами сиділи на уроці без вчителя і Григірчак сам провів урок і вчитель так і не появився. та згодом виявилося, що вчитель поїхав на ринок а дітей самих залишила!!!

микола says:

ти сам закінчував глухонімий, бо якби ти був розумний, то знав би шо від перевірки пострадає в першу чергу Пиздецька, бо не може пенсіонер мати більше ніж 17 годин. але вчителям то на користь, бо це її скаже міністерська перевірка і баба більше не буде воньити і присяде скоро!

микола says:

і ще знаєш по чому видно шо ти баран, бо коли Грегірчак був начальником, то директором школи була Піжама Іванівна, так шо всі притензії до неї, чим і займається весь колектив! так шо перш ніж писати добре розберися в ситуації “дідьку”.

7 says:

Побільше би таких Здебських і тоді бувби порядок в Богданській школі та в дітей знання!!! зрозуміло чому в школі колектив відстоює свого директора. та тому щоб захистити своє зловживання!!! Тому диретором має бути та людина яка забеспечить порядок та знання дітей а не буде захищати зловживання вчителів!!!

Петро says:

Я бачу, що ви тут всі дуже розумні і багато дечого знаєте, але істинну правду знає тільки Бог. І навчіться грамотно писати.

Тарас says:

В Богданській ЗОШ взагалі чудеса, вчителі дітей називають дибілами і т.д., б”ють, навіть вже декілька випадків де дітям руки ломили але все приховується, вчителі п”яні ходять на роботу або взагалі діти сами сидять в класах а вчителі йдуть по своїх справах навіть в Чернівці їздять на ринок! Некажучи вже, що в Богдані вчителі за фахом наприклад інформатик а викладає хімію, нонсес але гірька правда???

микола says:

Та це все пусте. кажуть шо не лише руки ламають а і ноги, пальці у двері кладуть, іглу під нігті пхають, привязують до стільця і скобочуть пером, а в підвалі взагалі побудували лабораторію і проводять над дітьми різні досліди, це просто жах. А вчителі бізнес в школі розвели, возять гомунітарку із чернівців тай торгують на уроках, а учні таку херню не купують, просто капець. Що стосується уроків то іх проводять прибиральниці і майстри поточних робіт бо вчителі неуспівають за один день і у чернівці зїздити і уроки провести. Але є пару таких вчителів на яких тримається вся школа. Якби не Ганна Йосипівна та Сніжана Іванівна то школа би давно розпалася. Та вони не дозволяють цього зробити, всіма силами згуртовують колектив, намагаються залучити сільську раду з ЇЇ бировом і дупутатами, ну просто еліта Рахівського району. Мені сьи видит, шо якшо би одна була директором а друга заучем то всі учні вже цього року поздавали би ЗНО на 200 балів. Дай їм Боже здоровлячка, “розуму” тай віку довгого!!!

7 для Миколи says:

Миколцю не дуркуй, викладем наступного разу заяву Рибака і його особисте пояснення про те як вчитель Григорик скотчем заліплював учням роти та наносив тілесні ушкодження і що тоді???

7 для Миколи says:

Також можуть на днях вийти гарні відеозаписи в ютубі про поведінку Богданських вчителів із учнями!!!

ДЛЯ 7 says:

Скоро буде в ютубі всі чорні справи славнозвісної абеле.А ця здебська все життя просиділа на інвалідній групі і 28 годин. По хворобі не встигала нам пояснювати мусіли читати самі і конспектувати. Нам не раз приходилося спостерігати в школі,коли діставала приступи і падала, як всі вчителі надавали допомогу.не знали, що пригріли змію коло серця. А квартиру у будинку вчителів нікому не вдалося взяти, хто там жив.А здебська і це загарбала, хоть приїджі вчителі жили по квартирах.І у 62 годи най іде вже і дасть місце молодим, заодно і чоловіка трохи обмиє і нарешті наведе трохи порядок у хаті

МММ says:

Да ви подуріли,подивіться кожне на себе в зеркало і зробіть висновок,попросіть в бога миру і для себе розуму,люди схаменіться бо з вас пре ненавистю,а це не к добру,ви ніяк не хочете признати правду,хочаби пянку в школі яка процвітає роками….

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *