На Міжгірщині оковита призвела до біди: тесть зарізав зятя

ніжВечірньої пори в Міжгірську поліцію зателефонували із Синевирської дільничної лікарні. Лікар повідомив про те, що до них доставили мертвого чоловіка з ножовим пораненням грудної клітки.

Справою зайнялись правоохоронці. Потерпілим був 44-річний житель с.Синевир. У його вбивстві підозрюється тесть, 62-річний односелець. Чоловіка затримали на вулиці села, він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як з’ясувалося, тесть із зятем весь день вживали алкогольні напої. Коли під вечір додому повернулася дружина вбитого, то побачила, що чоловік у непритомному стані сидить на ліжку. Батька в хаті не було. Жінка побігла до родичів, які живуть по-сусідству, й ті відвезли потерпілого на кінній підводі до дільничної лікарні. Однак лікарям залишалось хіба що констатувати смерть 44-річного чоловіка від проникаючого ножового поранення.

За даним фактом слідчий поліції розпочав кримінальне провадження за ст.115 ч.1 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). Підозрюваного у скоєнні вбивства затримано.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *