На Іршавщині викрили кримінальний дует братів

Працівники карного розшуку Іршавського райвідділу міліції викрили двох крадіїв із села Осій, які скоїли крадіжку на суму близько 18 000грн.

40-річна мешканка села Осій звернулась до Іршавського райвідділу міліції, що із її будинку викрадено два ноутбуки «SAMSUNG» та «Aser», мобільний телефон «SAMSUNG GALAXY”, золотий ланцюг, золоту підвіску, золоту каблучку та інші матеріальні цінності. Загалом крадії спричинили жінці збитків на суму близько 18 000грн.

Справу було доручено оперативним працівника карного розшуку Михайлу Сухану та Івану Гелетею. Правоохоронці провівши низку заходів отримали інформацію, щодо двох братів із села Осій.

19-річний мешканець с.Осій розповів, як разом із 20-річним братом скоїв крадіжку із будинку односельчанки. Вони знали, що жінка періодично їздить на заробітки, вдома буває рідко. Зловмисники скористались її відсутністю вибили двері запасного входу, проникли у будинок і скоїли крадіжку. Частину викрадено здали в ломбард.

За даним фактом слідчим Іршавського райвідділу міліції Іваном Світлинцем відкрито кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває слідство правоохоронці перевіряють обох чоловіків на причетність до інших аналогічних злочинів.

 Інформація Іршавського РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *