На Іршавщині відбулося представлення нового голови РДА

Горін-ПетікСьогодні заступник голови – керівник апарату Закарпатської ОДА Олександр Петік офіційно представив громаді Іршавщини новопризначеного голову райдержадміністрації – Олександра Горіна.

Відповідне розпорядження про його призначення керівником району підписав Президент України 14 серпня п.р.
Привітавши Олександра Васильовича зі вступом на нову посаду, заступник керівника краю чітко окреслив завдання, над реалізацією яких має працювати виконавча влада району.
«Ми рухаємося до Європи, тож беремо найкращий досвід, де працює самоврядування, – сказав Олександр Владиславович. – До прикладу, досвід Польщі показує, що державну функцію мають виконувати державні посадовці, а громади – на місцях, вирішуючи свої фінансові та соціальні потреби».

У свою чергу новопризначений керівник Іршавської РДА перейшов відразу ж до пріоритетних завдань, зауваживши: «Я – людина діалогу, котра вміє слухати, а це дуже важливо. Тож налаштований на конструктивну роботу виконавчої гілки влади району з активом та депутатським корпусом».
Відтак, молодий очільник Іршавщини першочерговим вбачає розвиток економіки району, створення робочих місць, вчасну виплату зарплат та пенсій. «Мої двері завжди відкриті», – підкреслив Олександр Васильович.

Довідка
Горін Олександр Васильович народився 26 квітня 1974 року м.Оленогірськ Мурманської області (Росія) в сім’ї військовослужбовців.

З п’яти років живе в Одесі. Має 2 вищі освіти: у 2012 році закінчив Одеську національну академію зв’язку ім.О.С.Попова (економіка підприємства, економіст) та у 2012-му – Одеську державну академію технічного регулювання та якості (якість, стандартизація та сертифікація, фахівець із стандартизації, сертифікації та якості). До цього призначення очолював Кремінську РДА Луганської області, – повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *