На Чопського мера поскаржилися новому прокурору (ВІДЕО)

сидорчукПро це інформує у соцмережі громадський активіст Лариса Ступак: “Міський голова Чопа Цар Галина, жінка діючого прокурора, продовжує порушувати закони майже на кожному своєму кроці. За її наполяганням у Чопі прийнято з порушення закону всі коммунальні тарифи. Ці факти підтвердив антимонопольний комітет Закарпаття.

Нею систематично та грубо порушується ЗУ “Про доступ до публічної інформації”, про що є висновки міжрайонного прокурора Андришина О.В. Також нею два роки поспіль порушується ЗУ “Про безоплатну первинну юридичну допомогу”. 14 лютого Цар Г.В. вигукуючи  ” Слава Україні” продає за копійки оптом залишки комунального майна громади. 3 -7 березня вона та секретар ради Фелдій О. викликають до себе підписантів колективного відкритого звернення до міського голови з вимогою прозвітувати перед громадою з окремих утаємниченних питань. Порушуюи закон” про звернення громадян” тиснуть на них, шантажуючи та погрожуючи людям вимагають відкликання своїх підписів.

  Чергове ганебне крімімнальне ноу-хау жінки прокурора розкрито вчора активисткою Ступак Л. та корреспондентом Наталевичем В. Чопським міськвиконкомом з порушенням закону прийнято рішення про те, що будь- яку довідку у м. Чоп не можливо отримати від органів влади, до тих пір поки  влада не перевірить усі ваші документи на майно. Звісно, що Ступак Л. одразу оскаржила таке рішення у прокуратурі. Видача довідок взагалі не є адміністративною послугою, тим паче вимагання будь- яких документів про майно чиновниками міськради є неправомірним. Рішенням виконкому № 133 від 19.12.14р цариц я загнала всі 9000 населення у рабство, прокурор повідомив, що все в порядку. Будь -які довідки через вимагання купи незаконних документів- це нормально. Крім того, на сайті Чопської міськради було підмінено 11.03. 14 року у 15год 23 хв. додатки до цього рабського рішення. Кореспондентом було проведено журналістьке розслідування та відзняте відео , яке пропонуємо переглянути без комментарів. Звертаємо особливу увагу до фактів наведених у відео нового обласного прокурора Олега Сидорчука”.

3 comments

Бизиля says:

Дякую Ларисі та Валерію, що мене оминули хоч на цей раз. Бачите, не така вже я погана. Головне бути трохи добрішою ніж Галина Василівна . Бо її подекуди трохи несе. Оксана Петрівна казала : Та ви що! Легше перешити рішення! Ось перешила- тепер має ганьбу. Ларису, якщо викличуть з цього питання- Оксані Петрівні не заздрю. Вона ж її так ненавидить.

zoli says:

Цариху і її п”яного прокурора Івана давно пора гнати в шию. Ви подивіться люди добрі як ця нечисть Цариха зазом з Касьяном розкрадають гроші комунального господарства.??? (До речі Касьян купив евартиру у Києві).,житловий фонд не ремонтується, каналізація протікає, будинки псуються,доріг у Чопі не має.,і т.д.,а ця нечисть Царська мерша з Турківського району встановила собі зарплату 11000 грн., на місяць.??? Мешканці міста Чоп у кого з ВАС зарплата 11000 грн., на місяць ???? ГНАТИ ТРЕБА її туди звідки приїхала…ГНИДА.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *