На берегівському термальному басейні змінили тарифи (ДОКУМЕНТ)

Днями міський голова Берегова Золтан Бабяк зустрівся з головою Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України Олександром Мендусем, т. в. о. гендиректора УСБ «Закарпаття» Оленою Вітрук та заступником гендиректора Валерієм Боровським.

басейн

Під час зустрічі йшлося головним чином про спеціальні соціальні тарифи для берегівчан, які зможуть дешевше відвідувати термальні басейни спортбазти. Також пільги будуть і для спортсменів ДЮСШ міста та району, як зможуть розраховувати на доступне користування спортивними залами УСБ «Закарпаття». Тарифи оприлюднять через ЗМІ та на найближчій сесії міськради, що запланована на 8 травня. Міський голова переконаний, що берегівчани, особливо соціально незахищені, повинні мати заслужені знижки для відвідин купалень.

Олександр Мендусь акцентував, що попереднє керівництво штучно накопичувало борги за спортбазою. Тож, спершу потрібно вирішити фінансові складнощі та виплатити людям заборговану зарплату, ліквідувати борги перед податковою, Пенсійним фондом.

Принагідно міський голова Золтан Бабяк цікавився у Олександра Мендуся щодо призначення т. в. о гендиректора УСБ  «Закарпатття» Олени Вітрук. Очільник ВФС «Колос» підкреслив, що пані Олена є достойною кандидатурою, яку можу призначати голова, однак має затвердити президія товариства.

Також Олександр Мендусь нагадав про спортивні цілі УСБ «Закарпаття» та приділення серйозної уваги на розвиток спорту вищих досягнень. Наразі спортбазу та Закарпаття вцілому, через події в Криму, розглядають як місце для реабілітації та тренування українських спортсменів. Поділився планами пан Мендусь і щодо створення в Берегові спортивного ліцею, зокрема на базі колишньої ЗОШ № 2.

Окрім відвідин міської ради Олександр Мендусь спільно із Золтаном Бабяком оглянули хід очищення Верке біля УСБ «Закарпаття», яка, до речі, профінансувала два дні робіт на водоймі. Адже, як уже повідомляло наше видання, вже протягом двох тижнів від будівлі УСБ «Закарпаття» і до ТОВ «Жайворонок — Пачірта» просувається очищення каналу Верке з допомогою спеціальної техніки.

На фінансування такої об’ємної роботи, що поліпшить протікання води та бодай частково нейтралізує неприємний запах, місто потягнути не може. Також раніше ми інформували, що існує ґрунтовний проект з очистки всього каналу, вартість якого майже 10 млн грн. Однак, на жаль, економічна ситуація в місті та й в усій країні поки не дозволяє його реалізувати. Тому на допомогу Берегову прийшли небайдужі підприємці (Микола Якимець, Іштван Барта, Віктор Саєнков), які оплачують роботи техніки на зазначеному відрізку. А  ТОВ «Жайворонок- Пачірта» вже вичистило канал біля своєї території.

bвeregszasz.com.ua

тарифтариф2тариф3

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *