Мукачівський виш приймає до своїх лав політичний баласт (ДОКУМЕНТ)

Про це в мережі Фейсбук повідомляє журналіст Юрій Кравчук.

Ось як вирішують кадрові та “контролюючі” питання закарпатські нардепи. Коли помічниця одного нардепа стала йому непотрібна, він запхав її у контрольований його родичем, теж нардепом, вуз. Незважаючи на відсутність необхідної освіти, навиків, і найголовніше – ПОСАДОВИХ і будь-яких ОБОВ’ЯЗКІВ людина отримує 60% посадового окладу ректора. Окрім того, має півставки викладача (!). Тому-що “папік” так уповів. Тепер і контроль за ректором встановлено, і відпрацьований матеріал працевлаштований. А люди з освітою, інтелігенція, мусять іти на домовленості з власною совістю, щоб отримати бажані 0,25 ставки з барського/ректорського плеча.

Як відомо, Я. Дем’ян була помічником нардепа Василя Петьовки, який є двоюрідним братом Віктора, Івана та Павла Балог, які також є народними депутатами від Закарпаття. Вона має економічну освіту. У згаданому університеті вона має ще і 50% викладацької ставки.

У травні минулого року ректором Мукачівського державного університету стала Тетяна Щербан, яка є креатурою Івана Балоги.

До речі, ректор Ужгородського національного університету Володимир Смоланка є креатурою Віктора Балоги і очолює обласну організацію партії Віктора Балоги «Єдиний Центр».

Прозак

мду

2 comments

феміда says:

я вообще удивляюсь, как можна позволять себе такую розкошь в тяжелые времена для страны? конкретно для образования, не говоря о высшем. Даже если закон “О высшем образовании” и не запрещает вводить такие должности как помощник, это не означает что можна разбазаривать государственные деньги из бюджета, тоесть за наши налоги. Извините, если ректор мду не дружит с головой, то должен быть там хоть ктото со здоровыми мозгами, ну хотябы главбух должен вести контроль за использованием по назначению госсредств, или же транжирить на всякую прислугу, лакеев типа помощников. А что финасовый департамент МОН отчеты не видит или мзду возят за утверждение штатов. Вообще судя по новостям ЗМИ это заведение -первый на вылет или слияние с УжНУ, Проблема в кадрах конкретная, не дурак говорил -нечего бабу назначать на руководящие должностя, тем более старую деву и психопатку!

Юрко із Коритнян says:

Це дочка завідувача травматологічним відділеням Мукачівської обласної лікарні Демяна Юрія. Це насправді креатура клану Балогів. Вони усюди своїх кадрів напхали як буряну в огороді на державні роботи, так щоб було звідки годуватися. Для прикладу ця молода особа ЯДемян має диплом маігістра по маркетингу УжНу, що не дає їй право викладати на кафедрі економіки за внутрішнім сумісництвом на 0.5. посади старшого викладача, не маючи наукового ступеню, вона читає дві дисціпліни на кафедрі економіки !Інтерактивний менеджмент” і “Міжнародний менеджмент”.
кажуть що їй нянько купив одну дисертацію, але на жаль, невдача, прольот, кинули як кажуть.Тепер це дівчисько “трудиться” в поті лиця над другою діисертацію, хтось із науковців УжНУ кажуть їй пише… Нянько купив їй джип мітсубіші, бо ще не встиглазаробити на таких “відповідальних” посадах, хоча?

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *