Мукачівський суд влаштував зміну в берегівському організованому злочинному угрупуванні

Про це інформує на своїй сторінці у мережі фейсбук громадський діяч Ярослав Козич
Директора захопленого самою ж директоршою термального басейну у Берегові поновлено на посаді
Очевидно знову буде відбуватись дестабілізація ситуації в місті з хороводами, страйками, мітингами та іншими атрибутами…

5 вересня Мукачівський суд розглянув питання про звільнення керівника берегівського термального спорткомплексу ПОГ ЕВП “Закарпаття” Олени Вітрук.
Директора захопленого рейдерами термального басейну у Берегові поновлено на посаді

Вітрук

Директор підприємства вважає, що її звільнили незаконно, тому і подала позов за місцем проживання. З посади її усунули силовим рейдерським методом – 26 серпня невідомі люди та деякі працівники ДЮСШ просто прийшли та захопили кабінети і приміщення спорткомплексу.

Через дії рейдерів значно постраждала і репутація міста та басейну. Адже незаконно призначений в.о. директора Тимчак М.Ю. підбурював відпочивальників, аби вони перекрили автошлях Мукачево-Берегово. Що у світлі останніх подій на Закарпатті можна цілком прирівнювати до розхитування спокійної мирної обстановки в області.

Олена Вітрук звернулася до суд з позовною заявою до Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Колос” АПК України про визнання звільнення її з посади незаконним, поновлення на роботі та виплату заробітної плати за час вимушеного прогулу.

Cуддя Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області Щербан П.П., розглянувши позовну заяву, постановив – НЕГАЙНО поновити Вітрук Олену Федорівну на роботі.

Можливо хоча б після цієї ухвали суду нарешті на факт захоплення термального спорткомплексу звернуть увагу правоохоронці і виженуть звідти “рейдерів” (в особі поновленої на посаді дирекотора під керівництвом якої і було здійснено рейдерське захоплення розкрадання майна та коштів) та інших осіб, що перебувають на території УСБ “Закарпаття” незаконно (Боровського, Югас, Панахида, Павлище та інші). А податківці підрахують всі збитки та порушення за період з 01.04.2014 року , коли на басейні не працювала каса (03-08.04.2014 року), а також за весь період після цього в тому числі причини реєстрації платниками ПДВ тільки на другий місяць діяльності та інші “кумедні” речі. А чималі гроші збиралися з туристів без жодного обліку. Мова йде про сотні тисяч гривень – правда.

Однозначно, у справу повинна втрутитися обласна влада та нарешті придявити обвинувачення ОЗГ в вчинненні грабежу та рейдерського захоплення, що було вчинено 03.04.2014 року інакше діяльність цього ОЗГ у Берегові продовжиться, а від цього і надалі страждатиме імдіж цілого Закарпаття як туристичного та спокійного регіону.

4 comments

Таня says:

У вас в редакції не все в порядку з органами, що відповідають за мозкову діяльність? То ви вболівали за те, що басейн повернуть громаді, то тепер підтримуєте екс-регіоналів, які цей нещасний басейн експлатували останні роки… Мерзенний ваш сайт.

Виявляється, що басейн “пливе” в руки родини Балог, а повернення громаді лише проміжний етап цієї оборудки.

Сектор А says:

Шайтан якись цей Балога….

Ужгородець says:

Балога руками рекетира і бандіта Герея Ігоря( його жінка Вітрук) хоче забрати собі у власність берегівський термальний басейн. Якщо берегівчани барани то віддадуть Балозі. Але мало в це віриться, що громада Берегова віддасть рекетирові Герею і рейдеру Балозі термальний басейн.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *