Мукачівський активіст прогнозує, що через рік прокурори та судді опиняться в клітці замість правосекторівців

Мукачівський міськрайонний суд продовжив термін тримання під вартою чотирьох підозрюваних у справі щодо стрілянини у Мукачевому 12 липня 2015 року до 6 вересня. 

Наступне засідання у цій справі відбудеться 15 липня, повідомив кореспондентові Укрінформу адвокат двох затриманих Роман Бухтояров.

Захист учасників “ПС” подавав клопотання про зміну запобіжного заходу (з утримання під вартою в СІЗО на домашній арешт) для Володимира Бурчі та Радіона Горбенка, але його не розглянули.

Як повідомляє з місця події громадський активіст Олександр Гокс:

Відбулось чергове і сплановане судилище наб бійцями Правого сектору у Мукачеві. Всі ці так звані суди відбуваються в Україні як під копірку, написані в АП. Нехтуються закони та криминальні кодекси.

Підсудним не надали можливості не те що ознайомитись з кримінальними справами у яких їх звинувачують, а навіть не дали можливості бути присутніми на суді захисників адвокатів. Так як судова справа була вчора призначена у другій половині дня, а вже на другий день (сьогодні) в обід відбулось це судилище. Тому адвокати правосекторівців фізично не успівають приїхати з Києва. І головуючий суддя, нехтуючи законами, призначає (з погодження прокурорів) нових державних адвокатів, яким дається АЖ пів години на ознайомлення з кримінальними справами, які складаються з декількох томів справи, та звинуваченням у декілька сотень листів.

І догадайтесь чим закінчується це судилище ? У хлопців термін тримання під вартою закінчується 11 липня, а продажні судді не дивлячись на це, переносять суд на 15 липня, і не законно продовжують термін тримання під вартою до 6 вересня. Це теж “Життя по- новому”…

P. S. Вулиця Толстого перекрита з обох сторін. У суді більше ментів та псів цього режиму, ніж всіх інших разом взятих. Прокурори беспредєльнічають на рівні з суддями. Під час судового засідання пояснював їм не одноразово, що всіх не пересаджають, і що через рік вони самі опиняться у цій металевій клітці. Вони наївні у це не вірять. Мудрі люди завжди казали – НЕ УСЕ ТАК БУДЕ …

У суботу в Мукачівському міськрайонному суді відбулося засідання у справі щодо стрілянини у Мукачевому.

Апеляційний суд Закарпатської області ухвалив у п’ятницю, 8 липня, що розглядати по суті “мукачівську справу” будуть в Мукачівському міськрайонному суді.

правий правий3 правй2

1 comment

беспредел от Зотовой Натальи says:

Читаю периодически коменты под очередным постом Зотовой – “опитуванням” и получаю шок… от уровня госслужащих, которых поставили новые реформаторы, их ответов, методов общения, этикета общения, который сравнивается “це коли в хустинку шмарклі видуваеш…” и полного их непрофессионализма. К тому же, основная доля переписки в социальных сетях в первые дни госслужащими только по этому “опитуванню” шла в рабочее время. А так они сидят в соцсетях постоянно! Им за это еще и зарплату платят? И думаю, что немаленькую! А как насчет разбазаривания денег города из кармана налогоплательщиков на их премии за такие “заслуги” перед городом????!!!! Прилюдно и вовсеуслышание они рассуждает, кому положено платить соцпомощь, а кому нет. В свое время Зотова у меня сняла премию за два месяца, на что я ей сказала, что это был самосуд! А кто “судить” будет этих госслужащих, которые так усердно “трудятся” на поле боя в Фейсбуке ради своей славы? Из чьего кармана идут им сейчас премии и доплаты за такие “подвиги”? Почему никто из руководства города не задается вопросом про отношение простых людей к этим горе-начальникам, которые за небольшой период своей работы в УТСЗН сумели себя так скомпрометировать? Неужели руководство города не видит уровень этих людей?! А ведь это их “лицо”!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1231325933544862

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *