Мукачівські цигани палили один одного (ФОТО)

Пізно ввечері, близько 22.00 год, до мукачівської міліції надійшло повідомлення про бійку між групами осіб ромської національності села Великі Лучки. Зі слів очевидців, запальні роми перекидувались пляшками зі скла наповненими легкозаймистою речовиною та камінням.

табір

На місці працівники міліції з`ясували, що між двома мешканцями виник конфлікт щодо новобраного старости ромського поселення у с.В.Лучки. В результаті між прихильниками конфліктуючих сторін виникла суперечка та бійка.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.4 ст.296 (Хуліганство,  вчинене із застосуванням вогнепальної  або холодної зброї або іншого спеціально пристосованого предмету, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Такі дії караються позбавленням волі на строк від  3 до  7 років. Потерпіли внаслідок конфлікту не має. Триває  досудове розслідування.

Правоохоронці вживають всі заходи щодо попередження та мирного урегулювання конфлікту між обома сторонами. Наразі працівники міліції ведуть посилене патрулювання ромського поселення.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС.

табір2 табір3

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *