Мукачівські депутати бояться журналістів (ВІДЕО)

кушнірНа засіданні постійно комісія з питань комунальної власності та земельних відносин Мукачівської міської Ради її голова, представник ЄЦу Кушнір Іван Іванович почав вигадувати причини, щоб обмежити право активістів та журналістів на відеозйомку та оприлюднення роботи комісії, а також продемонстрував свою некомпетентність у знанні законів.

Голова комісії Кушнір І.І. запропонував заборонити вести відеозйомку в окремих випадках, які стосуються персональних даних. Очевидно, що народний обранець не володіє нормами ЗУ ” Про доступ до публічної інформації”  ст.6, п. 5:
Не може бути обмежено доступ до інформації про розпорядження бюджетними коштами, володіння, користування чи розпорядження державним, комунальним майном, у тому числі до копій відповідних документів, умови отримання цих коштів чи майна, прізвища, імена, по батькові фізичних осіб та найменування юридичних осіб, які отримали ці кошти або майно. При дотриманні вимог, передбачених частиною другою цієї статті, зазначене положення не поширюється на випадки, коли оприлюднення або надання такої інформації може завдати шкоди інтересам національної безпеки, оборони, розслідуванню чи запобіганню злочину.

Член комісії Юрій Кравчук з цього приводу зазначив:

Дуже категорично ставлюся до будь-яких обмежень щодо журналістської роботи. Депутатська комісія – це публічний захід. Якщо хтось із глядачів захоче судитися зі ЗМІ через ніби-то оприлюднення персональних даних – це їх проблеми. Депутати повинні працювати максимально прозоро.

Детальніше у відео КЛЮЧ ТВ.

2 comments

істина ходить світом says:

скільки цей голова комісії Кушнір І.І. за роки своєї каденції землі та нерухомості пригріб? А скільки на дітей та родичів своїх написав, а на підставних людей? А скільки за роки вступ коштує у сього “знаного” і “заслуженого учителя” коштує у педучилище?
Він каже, що він самий чесний із депутатів, він усім робить лише добро, не убирає не угодних, не знищує розумніших за себе, кароче божий одуванчик …вовк в ягнячій шкурі сись упирь хитрий, лизоблюд та аферист ще тот . учителі у педучилищі та й в мду, куди відноситься педуха знають усі тарифи, що по чом у сього вумного голови земкомісії. А він чиить із себе “справедливого” та й “незайманого”.
Тюрма за ним давно реве.Лем най мало почекать.Уєдно із Золійом Ленделом на колиму.

забув хто його туди призначив ? це яркий приклад класичного карєриста, який іде по трупам, знаючи що йому нічого не буде. Но треба первіряти кожного такого мракобеса в рясі депутата, за роки якого криються великомасштабні махінації із землями міста та нерухомості, а скільки за роки пограбовано земель громади нечесним путьом?

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *