Мукачівська міліція затримала злочинця, що переховувався більше року

0_k__526851Працівники Мукачівського міськвідділу міліції розшукали та затримали зловмисника, який переховувався від слідства більше року. Чоловікові доведено причетність до ряду крадіжок з будинків та втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність.

Минулого року до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло ряд повідомлень про крадіжки золотих виробів та інших цінних речей з приватних будинків.

Оперативники карного розшуку встановили, що до цього причетний один і той же  чоловік. Затримати «на гарячому» вдалось неповнолітнього, який був «учнем» у вже досвідченого у подібних справах раніше судимого мукачівця. Юнак зізнався у вчиненому і розповів про свого старшого «наставника». Однак останньому вдалось переховуватись від правоохоронців близько року.

Так, нещодавно оперативники Ярослав Мартин, Ярослав Ганькович та Юрій Ковач встановили місцезнаходження мукачівця, який підозрюється у вчиненні майнових злочинів та втягненні неповнолітнього у злочинну діяльність.

Як з`ясували оперативники, під час свого переховування від слідства, чоловік, який разом зі співмешканкою має на утриманні 4-х дітей, кілька місяців тому вчинив ще одне кримінальне правопорушення. Шахрайським шляхом заволодів автомобілем марки «Mitsubishi» ексклюзивної моделі. Під приводом здати машину на ремонт, підозрюваний продав її за 1,5 тисячі доларів.

Щодо нього слідчим міськвідділу відкрито ще одне кримінальне провадження за ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». А за крадіжку ювелірних виробів підозрюваний відповідатиме вже в суді. Наразі чоловік перебуває під вартою.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *