Міністр освіти “забув” задекларувати ділянку землі в Ужгороді

КвітМіністр освіти й науки Сергій Квіт не вказав у декларації за 2014 рік земельну ділянку площею 6 соток в Ужгороді, яка була оформлена на нього у 2014 році.

Це випливає з довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, повідомляють “Українські новини”.

Відповідно до документів, ці 0,0629 га призначені для будівництва й обслуговування житлового будинку, господарських споруд і розміщення присадибної ділянки.

Дана ділянка розташована в Ужгороді (Закарпаття) на вулиці Корвалліській і має номер 44.

При цьому в реєстрі немає даних про квартиру площею 50 кв. м, що була задекларована міністром як майно, яке перебуває в його власності або користуванні.

Сергій Квіт у 2014 році задекларував 329 670 гривень доходу.

1 comment

амнезія says:

Це приклад для своїх підлеглих у сфері освіти. Для прикладу ректор МДУ Щербан при доходах в 200тис.грн. декларації за 2014 р. взагалі у неї відсутнє житло, де вона живе, машина була у 2013р., відсутня. В 2013 р. була вказана квартира і машина, через рік ужебріла домак ректорка.
Мабуть тепер модньо бути бехатьками, жебраками. та нещасними. Корупція починається з себе.
http://msu.edu.ua/wp-content/uploads/2014/05/shcher_dekl.pdf
А це декларація про доходи за 2014р. першого проректора МДУ Гоблика В.В., який окірм пенсії державного чиновника ще отримує зарпалту проректора, доплата за доцента, та ще не гребує матеріальною допомогою, прости Боже, не знає що вдавиться.
http://msu.edu.ua/wp-content/uploads/2014/05/gvv_dekl.pdf
А цей проректор ще не доріс до рівня ректора і проректора Гоблика.
http://msu.edu.ua/wp-content/uploads/2014/05/pvv_dekl.pdf
На завершення в МДУ зявився черговий третій проректор за сумісництвом головний бухгалтер Пігош В.А., якого декларація відсутня взагалі.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *