Міністерство Оборони розсекретило справу військового прокурора Ужгородського гарнізону (ДОКУМЕНТ)

Журналіст-правозахисник Лариса Ступак, після багатьох відписок, отримала відповіді на запитання, що стосувалися стрімкої військової кар’єри військового прокурора Ужгородського гарнізону, майора юстиції Олега Ціцака. Чиновники Міністерства Оборони змушені були надати вичерпні відповіді на запитання після скарги Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

З відповіді МО слідує, що Олег Ціцак в Збройних Силах України не служив, у 1997 році Мукачівським військкоматом присвоєне звання – рядовий. 8 липня 2015 року у порядку переатестації класного чину Вища атестаційна комісія Міністерства Оборони України присвоїла Ціцаку військове звання майора юстиції, та рекомендувала його на полковницьку посаду військового прокурора Ужгородського гарнізону. За відповідне рішення одноголосно проголосували всі 12 членів комісії.

Завдячувати своєму несподіваному кар’єрному зростанню Олег Ціцак має нардепу Віктору Балозі, який надав достаньо аргументів для Головного військового прокурора Анатолія Матіоса, щоб переконати останнього у надзвичайних якостях протеже Балоги.

tsitsak11 tsitsak12 tsitsak13 tsitsak14 tsitsak15 tsitsak16 tsitsak17

1 comment

мукачево.дєтка says:

ціцак гнида рідкісна, цинічна мразь.він є злочинцем! попри те що він носить форму оі=фіцера чи мантію судді перевертня, він злочинець! він та його мама, бувша директорка зош №2 в мукачеві, вірно служили клану балог, який їх виві на олімп собачий, вони члени злочинного угруповання балог енд компані.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *