Міліція розшукала вкрадений автомобіль свободівця

Як вже повідомлялося  ЗОО ВО «Свобода» виступила з заявою, що під час пікетування суду у Виноградові в одного з членів партії викрали авто. До міліції Виноградова звернувся з відповідною заявою громадянин Степан Галас.

Свобода«Пов’язуємо викрадення автівки з намаганням залякати учасників протесту та спробою чинити тиск на націоналістів з боку обвинувачуваного Дубляка. Адже відомо, що саме цей комуніст, який не гребує бити малолітніх дітей, є одним із чільних кримінальних ватажків у Виноградівському районі Закарпаття. Тому можемо припустити, що Дубляк причетний до справи з викраденням.
На місце викрадення автомобіля ми викликали міліціянтів. Якщо ж адекватної реакції з боку правоохоронців не буде – ми сьогодні ж організуємо пікет місцевого райвідділку», – заявив свободівець Михайло Мочан.
В той же час заявник повідомив міліцію про те, що він припаркував передобідньої пори на вулиці біля районної лікарні свій автомобіль «Фольксваген» й пішов у справах. А коли повернувся, то машини на місці вже не було.
За даним фактом міліція ввела на території Виноградівщини й сусідніх районів план перехоплення, але невдовзі машину знайшли в технічно справному стані й без пошкоджень на іншій вулиці Виноградова. Тепер правоохоронці з′ясовують, чи був факт крадіжки, чи це сам власник забув, де залишив своє авто, – повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Читайте по темі:

Виноградівський депутат викрав авто свободівця

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *