Мешканців Росії затримали закарпатські прикордонники

прикордонникиПротягом минулих вихідних прикордонники Чопського загону здійснли затримання мігрантів з пострадянського простору.

В одну з ночей, близько першої години, відбулось спрацювання технічних засобів охорони кордону на ділянці прикордонного поста «Оноківці» відділу «Ужгород». В результаті проведених заходів з пошуку правопорушників, прикордонним нарядом з розшуковим собакою, за 300 метрів до кордону зі Словаччиною було затримано чоловіка та жінку без документів.

Молоді люди виявились подружжям і повідомили, що є громадянами Російської Федерації, проте документально підтвердити це не змогли. Також, зі слів затриманих стало відомо, що кожному з них по 25 років, а незаконну подорож до ЄС вони спланували з метою працевлаштування. У цьому відношенні їм більше всього «приглянулась» Австрія. До слова, з метою відпрацювання свого маршруту в обхід пункту пропуску, росіяни скористались послугою інтернет-сервісу Google maps.

Правопорушників було доставлено до відділу прикордонної служби «Ужгород» для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд.

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *