Мешканець Виноградова самовільно захопив земельну ділянку вартістю в 670 тис. грн.

прокуратура-земляВиноградівський районний суд підтримав позицію прокуратури Виноградівського району та зобов’язав місцевого мешканця за власний рахунок знести встановлені виробничі навіси на самовільно захопленій земельній ділянці вартістю, згідно нормативно грошової оцінки, близько 670 тис грн.

Як повідомив прокурор Виноградівського району Юрій Беламут, в судовому засіданні прокуратурою доведено, що Виноградівська міськрада не видавала жодного дозволу на проведення вказаного будівництва чи надання в користування земельної ділянки для будівництва.

Крім того, підтверджено, що чоловік, сплативши накладені на нього Державною інспекцією сільського господарства у Закарпатській області штрафи та нараховану шкоду в розмірі понад 12 тис грн., не виконав припис інспектора в частині звільнення самовільно зайнятої ділянки та знесення встановлених навісів.

Відтак, суд зобов’язав чоловіка звільнити земельну ділянку у Виноградові площею 0,1605 га та знести за власний рахунок самовільно встановлені виробничі навіси, – пише прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *