Маленький хлопчик випав з вікна 5-го поверху в Мукачеві. Сильно травмований, але – живий!

швидкаДо Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря обласної дитячої лікарні міста Мукачева про те, що до них каретою швидкої медичної допомоги з місця проживання було доставлено півторарічного хлопчика, який випав з вікна.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Мукачіського міськвідділу міліції для встановлення причини падіння дитини.

Як з’ясували правоохоронці, тілесні ушкодження дитина отримала, внаслідок падіння з п’ятого поверху по місцю свого проживання. Встановлено, що мама хлопчика пішла на ринок та залишила хлопчика на догляд його братиків та сестричок, найстаршій дівчинці 12 років, а в родині разом проживають п’ятеро дітей. Діти ж загралися й на кілька хвилин залишили дитину без нагляду.

Лікарі діагностували забій головного мозку, забій тазу, забій легенів, травма живота, закрита черепно-мозкова травма. Нащастя хлопчик залишився живим. Наразі загрози його життю немає. Зараз дитина перебуває в лікарні.

За фактом падіння дитини слідчим Мукачівського міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 статті 166 (злісне невиконання обов’язків за дитиною) Кримінального кодексу України. У рамках слідства правоохоронцям належить з’ясувати, за яких обставин малолітня дитина впала з висоти і отримала тілесні ушкодження.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *