Люди в камуфляжі напали на закарпатських активістів (ФОТО, ВІДЕО)

23 грудня в м.Чоп, під час відвідування мерії громадськими активістами та жителями міста, на них відбувся напад осіб, які представлялися військовослужбовцями, що прибули з зони АТО.

цариха3

Під крики неврівноваженої заступника мера єцівки Ольги Бізілі з кабінету мера  Галини Цар вийшли двоє невідомих у камуфляжній формі і розпочали сварку  в стилі “ми кров проливаємо, а ви тут запити Цар Галині подаєте?”, обіцяли всіх відправити на передову та пристрелити активістку Ларису Ступак. Весь чиновницький апарат мерії всіляко потурав цим особам. Особливо досягли успіху секретар Чопської міськради Фелдій Оксана і  Бідзіля Ольга.

цариха2Хлопці взялись залякувати жінку активістку з таким завзяттям, що до прийомної міського голови прийшлось викликати міліцію та СБУ. Ані міліція, ані працівники СБУ не змогли впоратись з войовничими бійцями, які намагались напасти на жінку 55 років, яка , навчена гірким досвідом фільмувала все, що відбувається у міськраді. Вони істерічно кричали, що лише сепаратисти знімають свої дії у міській раді на відео.  Купа  присутніхміліціянтів, навіть не ставила питання про направлення “героїв” на судово-медичну експертизу. Працівники служби СБУ, міліціянти разом зі своїм начальником Торонієм Є. закрились у кабінеті міського голови та про щось там дуже довго радились..

Чопський міський голова Галина Цар вирішила підставити військовослужбовців АТО? Похвально. Але це їй не допоможе уникнути покарання за всі інкриміновані їй активістами зловживання. Відповідь не забариться.

Нікого не здивує, якщо чоловіку чопської мерші Івану Царю, котрого жінка постійно дискредитує в  очах колег по роботі та жителів міста, урветься терпець і він викопне з дому скандальну особу і вона послідує за стопами своєї заступниці Ольги Бізілі.

Громадський діяч Лариса Ступак з цього приводу на своїй сторінці у мережі Фейсбук задала ряд запитань до правоохоронних органів.

цариха

Чому особи в камуфляжах опинились у кабінетах Чопської міської ради?
Чому ведуть себе агресивно ?
Чому нецензурно лаються?
Чому розірвали документи відвідувачів?
Чому не пустили нас на прийом до міського голови?
Чому зайняли кабінет та крісло заступника міськради Бізілі?
Чому виштовхали пенсіонерку Жовниренко та обзивали її?
Чому, не ховаючись, на камеру, погрожували нашому життю?
Чому вони почуваються так безкарно?
Чим допомогли людям працівники служби СБУ, що прийшли на виклик?
Що вібувається в моєму місті Чоп?
Нас пристрелять просто у міський раді?



2 comments

Ковач Світлана says:

хто цей лисий?

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *