Ледида підключився до боротьби за чистоту рядів правоохоронців Закарпаття

ледида5 липня, голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида зустрівся з начальником УМВС України в Закарпатській області Василем Варцабою через події у Миколаївській області, де 26 червня міліціонери зґвалтували і жорстоко побили молоду жінку. 

Під час зустрічі обговорили криміногенну ситуацію в області – окрему увагу приділили питанню профілактики правопорушень у правоохоронних органах. Це питання є особливо актуальним, з огляду на останні події на Миколаївщині.

 

Керівник краю наголосив: увагу цій проблемі приділяє особисто Глава держави. Так, Президент доручив правоохоронцям провести відомчі наради та колегії, розібрати кожен факт правопорушень не тільки з боку міліції, а й з боку чиновників.

Головний міліціонер краю Василь Варцаба зазначив, що такі наради у всіх районах контролюватиме особисто – ставлення до них особового складу має бути прискіпливим та відповідальним. До того ж, перевірятимуть і якість роботи гарячої лінії служби, адже консультацію та допомогу закарпатці мають отримувати оперативно та фахово.

Неділя

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *