Кривава ДТП на Свалявщині забрала життя двох

Чергова автопригода з трагічними наслідками сталася на сумновідомій своєю підвищеною аварійністю автодорозі Київ-Чоп.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Вечірньої пори 28 серпня по телефону 102 в міліцію надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Неліпино Свалявського району. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, керівництво Свалявського райвідділу міліції та Державтоінспекції області.

 Як з′ясувалося, неподалік Неліпина зіткнулися автомобілі «Таврія», під керуванням 57-річної жительки с.Біласовиця Воловецького району, з іномаркою «Фольксваген Кадді», за кермом якої перебував 48-річний приватний підприємець зі Сваляви. Позаду «Фольксвагена» рухався автомобіль «Тойота», яким керував 25-річний житель с.Стройне Свалявського району. Водій не встиг вчасно зреагувати і вдарився ззаду у «Фольксваген».

 За попередньою інформацією, винуватцем автопригоди була згадана жінка-водій «Таврії», яка на повороті не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу. На жаль, внаслідок зіткнення загинула вона сама та її 55-річний чоловік. У лікарні з ушкодженнями різного ступеня важкості опинилися водій «Фольксвагена» та його 43-річна дружина. Водій «Тойоти», на щастя, не постраждав.

 Понівечені автомобілі доставлено на штрафмайданчик міліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

  – На жаль, на трасі міжнародного значення Київ-Чоп це далеко не перша автопригода зі смертельними наслідками, – коментує свалявське ДТП заступник начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Валерій Зінченко. – Буквально кілька днів тому на цій автодорозі сталася аналогічна автопригода за участі трьох автомобілів, де загинула людина. Настає осінь. Надворі стало швидше темніти. Почастішали дощі, які роблять дорожнє покриття слизьким. Тож учасникам руху слід бути особливо уважними й не перевищувати допустиму швидкість. Тим паче, що цією автодорогою часто рухаються гості з інших регіонів і з-за кордону, які не знайомі з рельєфом місцевості, не знають підйомів і поворотів дороги, тож не можуть належно відреагувати на аварійну ситуацію. Тому усім водіям залишається одне—бути максимально уважними й обережними за кермом. Цим ви збережете своє та чужі життя!

 

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *