Крадії номерних знаків з’явились і у Виноградові

авто без номераВ ніч на 28 грудня 2014 року невідомі особи викрали із декількох автомобілів, які були припарковані біля багатоповерхових житлових будинків по вул.Корятовича у м.Виноградів, номерні знаки.

На лобовому склі легкових автомобілів зловмисники залишили контактні мобільні телефони з метою подальшого викупу цих номерних знаків.

Членами громадського формування “Апологет” спільно з працівниками ВДАІ з обслуговування Виноградівського району УДАІ УМВС України в Закарпатській області були проведені оперативно-профілактичні заходи на території Виноградівського району з метою виявлення та затримання зловмисників. Якщо в кого-небудь є наявна інформація щодо осіб,які займаються викраденням номерних знаків з автомобілів просимо повідомити в чергову частину Виноградівського РВ УМВС за телефоном 102 чи на телефон довіри Виноградівського РГФ “Апологет” з ОГП і ДК (050) 432 28 19.

Додамо, що аналогічні викрадення номерних знаків днями відбулись і у місті Берегово, де постраждало близько 12-ти автовласників.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *