Команда спортсменів-депутатів Закарпаття зайняла 2-ге місце на Всеукраїнській спартакіаді в Ужгороді

спартакіада
Сьогодні, 12 червня в спорткомплексі «Юність», що в Ужгороді, відбулося урочисте закриття фінальної частини ІV Всеукраїнської спартакіади серед депутатів обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських і селищних рад.

Участь у святкуванні взяли перший заступник голови облради Михайло Попович, заступник голови ОДА Михайло Рівіс, заступник міністра молоді та спорту України Ярослав Войтович, народний депутат України Микола Величкович, директор спартакіади, секретар оргкомітету Микола Жирний, начальник управління молоді та спорту ОДА Денис Ман, голова обласної організації ФСТ «Спартак» Микола Щадей, головний суддя Віктор Сівцов та ін..

12 команд-учасниць обласних рад України, а це майже 300 осіб, які змагалися з п’яти видів спорту: футболу, волейболу, тенісу настільного, шахів, шашок, нині парадною ходою увійшли в зал, де вишикувались для урочистої церемонії закриття Всеукраїнських змагань, що стали справжнім спортивним святом. Самоврядні спортсмени упродовж цих днів захоплювали класною грою на спортивних площадках, демонстрували майстерність і витривалість, навички, знання і вміння.

На їхню честь сьогодні підняли Прапор України та звучав Гімн України. Студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв, митці народного ансамблю народного танцю «Кольори Карпат» та народного фольклорного ансамблю угорського танцю «Сонях» дарували своє мистецтво.

З вітальним словом до спортсменів і гостей свята звернулися народний депутат України Микола Величкович, заступник міністра молоді та спорту України Ярослав Войтович і перший заступник голови облради Михайло Попович.

Михайло Попович подякував всім за участь у змаганнях та підкреслив, що спортсмени – самоврядці, які зуміли приїхати для участі у Спартакіаді, подають приклад великої сили волі, мужності, натхнення та побажав і в подальшому блискучих перемог не тільки в спорті, а й у житті.

Урочиста церемонія нагородження переможців відбувалась під гарячі оплески присутніх та щирі привітання посадовців, які і вручали найкращим учасникам дипломи, кубки і медалі.

Так, у 1-е загальнокомандне місце у змаганнях ІУ Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів всіх рівнів вибороли спортсмени Івано-Франківської, 2-е- Закарпатської, 3-е- Черкаської областей.

Команду-переможницю приїхав привітати керуючий справами – заступник керівника виконавчого апарату Івано-Франківської облради Іван Данів.

На завершення всім командам Михайло Попович вручив сувеніри на спогад про наш край, повідомили у прес-службі Закарпатської облради.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *