“Карпатська Січ” збирається легалізуватися

кс2Після довгого шляху відкритої і підпільної боротьби для добровольчого підрозділу спецпризначення “Карпатська Січ” врешті настав час легалізації структури. Про це повідомляє її керівник Тарас Деяк.

Наразі це єдиний шлях хоча б мінімального убезпечення бійців підрозділу від репресій владної системи, яка, цілком усвідомлюючи загрозу “неофіційних” озброєних патріотів для себе, всіма силами намагається знищити їх. Ще й з’являється, від недавна, неправдива інформація про діяльність нашого підрозділу та організації, дехто користується нашим іменем та представляється нашими бійцями, щоб в майбутньому підставити. Нагадаємо, що закарпатський підрозділ спецпризначення “Карпатська Січ” виник від однойменної організації “Карпатська Січ”, яка діє на Закарпатті з 2010 року, на весні 2014 року на тренувальній базі організації.

Бійці нашого підрозділу з серпня минулого року воювали у складі ДУКу, “Айдару” та окремим підрозділом при ЗСУ. Пройшли січовики Піски, Маріуполь, Курахово, Волноваху, Мар’їнку, Щастя.

Попри всі труднощі, ми твердим сміливим кроком ступаємо шляхом боротьби за волю та незалежність української нації, які гідна світлого, прогресивного майбутнього. Для початку знищимо ворога зовнішнього, потім – внутрішнього.

Тільки Перемога, тільки Воля! За Україну!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *