«Карпатська Січ» взяла участь у Марші Величі Духу у Львові (ФОТО)

28 квітня патріоти України зібрались у Львові для відзначення пам’яті створення дивізії «Галичина». Був проведений Марш Величі Духу.

Закарпатські патріоти не залишились осторонь цієї великої події, адже саме на Закарпатті відбувалось  переформування дивізії після боїв під Бродами. Тому 15 патріотів з руху «Карпатська Січ» взяли участь у марші.

Усе пройшло чудово й без провокацій, хоча за кілька днів до події у інтернеті почали масово поширювати інформацію про те, що цього року парад відміняється з боку ультралівих організацій (Автономний Опір).

На «Марш величі духу» для вшанування пам’яті українців, які воювали за Україну в лавах першої української дивізії «Галичина» у Львові прийшли близько 2 тисяч людей.

Колона пройшлась від пам’ятника Степану Бандері до центру міста й зупинилася біля пам’ятника Тарасові Шевченкові. Серед учасників  були люди різного віку.

Це уже традиційний марш для Львова й відбувається вчетверте, та лише цього року вперше підняли державні прапори замість чорних з білою Ідеєю нації.

Марш став всеукраїнським долучилися навіть представники із закордону  (Росія, Німеччина, Білорусь, Латвія).

«Галичина» – дивізія героїв!» , «Наша земля – Наші герої!» , «Слава Україні!» – такі гасла скандували учасники маршу під супровід барабану під час всього маршу.

«Карпатська Січ» висловлює подяку побратимам із Львова за хорошу організацію та атмосферу на марші.

«28 квітня ми показали, що незважаючи на провокації і тиск ми здатні до дій, здатні гордо крокувати вулицями міста несучи нашу національну ідею так само як борці за Україну 70 років назад. Майбутнє належить нам!», – кажуть в «Карпатській Січі».

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/71sG5gDFOOk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *