“Карпатська Січ” відмежувалася від Щадея та інших політиків

січХтось будує – хтось руйнує – хтось плете інтриги
З самого початку існування СПО “Карпатська Січ” чиє тільки “кришування” нам не приписували : Ратушняки, Балоги, а зараз уже й Щадеї. Організація, яка діє, не узгоджуючи свої плани з політичними фігурами, не може не зазнавати всебічних утисків, у тому числі й інформаційних.

У зв’язку з різного роду наклепами та поширенням дезінформації серед мешканців краю твердо заявляємо : ми є громадською, аполітичною структурою. Ми захищаємо інтереси українців поза політичними угрупуваннями, адже наша мета – фізичне та духовне виховання молодих поколінь.
При цьому ми не обмежуємо права кожного з активістів підтримувати ту чи іншу політичну партію.

Ми проводимо різноманітні спортивні турніри, військові вишколи, марши Героїв, культурно-просвітницькі та екологічні акції, поширюємо питання донорства, реалізовуємо волонтерські програми, допомагаємо дітям-сиротам, а зараз доводиться і воювати на Сході задля добробуту українського народу та збереження цілісності нашої Батьківщини. Політика – не наша прерогатива.

Тож просимо українців не піддаватись на провокативні заяви осіб, які намагаються дезорієнтувати народ з ціллю власної наживи на ньому. А тим, хто сіє брехню, наше “дружнєє посланіє” : не хочете робити щось самі – не заважайте іншим. Бо обмовляти завжди простіше, ніж самому брати себе в руки і діяти.

Січовики до останнього йтимуть під прапором національної ідеї, не дивлячись на те, які прапори матиме мінлива влада.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *