“Карпатська Січ” стоїть на сторожі революції (ФОТО)

 Вже більше трьох тижнів активісти молодіжної націоналістичної організації “Карпатська Січ” беруть участь в українському революційному процесі у Києві, невтомно стоячи на обороні тисяч мирних протестувальників. Так, ми дожились до того, що змушені будувати барикади проти тих, хто нас має захищати. Але якщо Янукович і компанія вважають, що це їм так просто минеться, то вони глибоко помиляються. Бо попри опозицію, котра боїться брати на себе відповідальність і поступово дає задній хід, є ті, хто готовий віддати всі свої сили задля майбутнього Української Нації.

Свою позицію «Карпатська Січ» обґрунтовує наступним чином :

«Ми – проти.
Проти узурпації влади бандитською шайкою.
Проти перетворення України на тоталітарну державу, де за кожен акт непокори диктатор випускатиме на мирне населення своїх псів.
Проти того, аби органи оборони були засобами репресій замість правоохоронними структурами.
Проти морального і тілесного нищення української нації.

На превелике нещастя, ми знову дали загнати себе в злочинне ярмо… АЛЕ. Ми – вільні. І Україна – незалежна. Усе в наших руках. Нас мільйони. Ми вже побачили на початку грудня ту велику народну силу, котра здатна подолати здавалося б непрохідну стіну, тепер головне – завершити почате».

Закарпатські
січовики разом із іншими побратимами-націоналістами вирішили стояти до самого кінця. Стоятимуть, бо інакше не можуть. Бо здатись – означає сплюндрувати пам”ять про мільйони героїв, котрі безоглядно віддали свої життя за наше з вами майбутнє. І закликають не байдужих до життя країни патріотів долучитись до сторожі революції, адже : «Тепер настала наша черга. Отож, до бою!»

Y0IFMMCbxzY XhpHoAibXEg vZ4NjseUfGM q1bMTWmTmYQ ORndkv0x0a4 jgwYJZFIdVU im-3EPHm6-k eeVx1mUxIZg AKH-1GSfF3Q _tytLv_-U6w yjCsc40X9J4

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *