Із 180-ти переселенців призовного віку на Закарпатті тільки один записався до війська

ВасильцюнЗакарпатський облвійськкомат взяв на облік 180 чоловіків-переселенців зі Сходу, однак тільки один із них зголосився записатися добровольцем у батальйони АТО.

Як зауважив обласний військовий комісар Закарпаття Іван Васильцюн, переселенців ставлять на облік, однак записують лише тих чоловіків, котрі по приїзді на Закарпаття офіційно зареєструювалися в органах влади, шукаючи допомоги держави.

«Призвати переселенців до лав регулярної армії нині неможливо, бо вся інформація про них знаходиться за місцем прописки, тобто в зоні АТО. А там, як відомо, більшість військкоматів заблоковано, інформація, ймовірно, знищена. Єдине, що ми можемо, – запропонувати чоловікам-переселенцям записатися в добровольчі батальйони «Донбас» чи «Азов» та повернутися в їхньому складі захищати власну землю. На жаль, поки лише один зі 180-ти переселенців виявив бажання стати добровольцем», – зауважив військовий комісар.

Щодо інших військкомат вирішив відправити запити в МВС. Там мають ідентифікувати особи переселенців та надати про них інформацію зі своєї бази даних. Поки що відповідей з міністерства обласний військкомат не отримував.

1 comment

Валера says:

У такому випадку виженіть цих хитрожопих біженців за межі області, а то вони скоро закарпатцям на голову сядуть.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *