Categories Новини

Іршавські міліціонери допомагали дітям розфарбовувати писанки (фото)

dsc00030Вже вдруге на Іршавщині проходить фестиваль писанкарства «Котися, писанко, по рідному краю», де діти з різних куточків району показують свою майстерність у виготовленні писанок за допомогою різних технік.

Фестиваль  розпочався у будинку дитячої творчості. Тут можна було побачити, як за допомогою підручних матеріалів діти виготовляють Великодні яйця. До акції долучились й працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей та дільничні інспектори Іршавського райвідділу міліції, які допомагали дітям виконувати конкурсне завдання.

dsc09979

Потім всі учасники у супроводі правоохоронців пішли на центральну площу м. Іршави, де продемонстрували гостям готові писанки. Далі на площу прийшли найменші учасники фестивалю, які допомагали розмальовувати найбільше Великоднє яйце у м.Іршаві.

dsc00027

Як розповів заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Федір Петер, до охорони громадського порядку під час фестивалю писанкарства були залучені працівники кримінальної міліції у справах дітей та дільничні інспектори міліції. Зі своєю роботою правоохоронці впорались, порушень громадського порядку допущено не було.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *