Іршавська міліція розшукує злочинців та зниклих людей

розшукІршавським райвідділом міліції розшукуються 20 громадян, які скоїли злочини і на даний час переховуються від слідства та суду. З них 8 – безвісти зниклі громадяни.

Серед розшукуваних  за скоєння крадіжок – мешканець м.Іршава Шандор Михайло Васильович, 1970р.н., мешканець с.Приборжавське Дурданин Іван Михайлович, 1957 р.н., мешканець с.Сільце Ваш Андрій Петрович, 1962р.н., мешканець с.Ільниця Улинець Володимир Володимирович, 1995р.н., мешканець с.Дубрівка Пирога Юрій Іванович, 1977р.н. За скоєння грабежу із застосуванням насильства розшукується Юріна Іван Іванович, мешканецьс.Осій. У списку розшукуваних значиться і громадянин Грузії Чачуа БесікТристанович, 1979р.н., мешканець м.Ужгород.

Особливим видом злочину є шахрайство, від якого з кожним роком збільшується кількість потерпілих. Вже протягом кількох років значаться у розшукові за скоєння шахрайства мешканець с.Білки Балог Тарас Юлійович, 1982р.н. та мешканець с. Ільниця Мішко Богдан Васильович, 1990 р.н.

За спричинення тілесних ушкоджень розшукується мешканець м.ІршаваЖидик Іван Васильович, 1975р.н., мешканець с.Ільниця Яцура Володимир Іванович, 1980 р.н., мешканець с.Осій Романик Василь Іванович. Також у список розшукуваних попав за вчинення хуліганства мешканець с.Ільниця Ляшко Василь Дмитрович, 1988 р.н.

Не менш важлива категорія розшукуваних – це аліментщики. Мешканецьс.Осій Магурський Василь Васильович, 1964р.н., мешканець с.БогаревицяМанайло Іван Іванович, мешканець с.Білки Зілинець Валерій Васильович, 1973р.н., мешканець с.Луково  Зеленяк Василь Михайлович, 1977р.н. – протягом багатьох років ці чоловіки ховаються за межами області, виїжджають на довготривалі заробітки, щоб тільки не платити гроші на утримання своїх же дітей…

На  жаль, серед розшукуваних є 8 осіб, безвісти зниклих, які пішли з дому у невідомому напрямку і до цього часу не повернулись. Це мешканецьс.Доробратово Гелетей Василь Андрійович, 1935р.н., мешканець с.СухаПальок Михайло Дмитрович, 1954р.н., мешканець с.Білки  Зовдун Іван Іванович, 1946 р.н.,  мешканець с.Лоза Сокалочко Юрій Іванович, 1971р.н., мешканець с.Заріччя Король Юрій Васильович, 1978р.н., та мешканецьм.Ужгорода Гоксич Сергій Йосипович, 1981 р.н.,  який пішов у центрс.Кушниця і з того часу його місце перебування невідоме.  Вже пройшов тривалий час, як родичі  Шутки Ганни Ласлівни, 1940 р.н., мешканки селаАрданово, втратили з нею зв′язок. Жінка хворіє на психічно-неврологічні розлади здоров′я. Вона пішла з дому і після цього місце її перебування нікому невідоме, – повідомляє УМВС України у Закарпастькій області.

Якщо хтось володіє будь-якою інформацією відносно місця перебування розшукуваних осіб, просимо терміново телефонувати за номером спецлінії «102», або звертатись до чергової частини Іршавського райвідділу міліції.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *