Інформація про зарплати Ужгородського мера та його заступників (ДОКУМЕНТ)

Інформацію про заробітну плату за серпень-жовтень 2016 року Ужгородського міського голови Богдана Андріїва, його заступників та секретаря ради розмістила на своїй сторінці журналіст-правозахисник Лариса Ступак. Також чиновники отримували матеріальну допомогу на оздоровлення та для вирішення соціально-побутових питань.

Зарплата Ужгородських чиновників найвища.
Якщо порівнювати з тими міськими радами, які вже надали відповіді на аналогічний запит про кількість радників міського голови і з/плати керівництва за три місяці 2016 року.
Не надали відповідь про суму загальних місячних виплат Мукачівський, Хустський,Берегівський,Свалявський, Рахівський та Виноградівський міські голови. Цім розумникам надіслано повторні інформаційні запити.
Коли всі міські ради нададуть вказану інформацію, всі відповіді будуть оприлюднені для аналізу та порівняння, – зазначає Лариса Ступак.

miskrada2

1 comment

Левко says:

Вони, мер і його заступеики хворі, чи вони учасники бойових дій на сході України ? Чи вони хвворі діти, що потребують оздоровлення, чи живуть у палатках на Театральній площі?
Чи вони жебраки, яким терміново потрібна матеріальна опомога?
А може їм треба СОВІСТЬ лікувати, якщо вона у них. Так таке лікування має призначати прокурор.
А що патріоти -депутати Ужгородської міської ради. Де їхня думка стосовно розбазарювання коштів міського бюджету. Чи вони вже стали холуями керівників виконкому, який самі ж і призначили? Ганьба !

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *