Хустські чиновники привласнили 150 тисяч гривень, призначених для ремонту доріг

дорога150 тис. грн. виділених для проведення поточного ремонту доріг на Хустщині привласнили посадовці Служби автомобільних доріг.

Закарпатською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері, за результатами перевірки щодо використання субвенції на ремонт автомобільних доріг с. Копашново, Копашново-Хустець-Поляна, Копашново-Лунка за період 2012 року, зареєстровано кримінальне провадження  за ч. 4 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене у великих розмірах).

Як повідомив Закарпатський прокурор з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Юрій Варга, в ході перевірки встановлено, що посадові особи Служби автомобільних доріг у Закарпатській області зловживаючи своїм службовим становищем, привласнили 150 тис. грн., виділених для проведення поточного ремонту автомобільних доріг вищевказаних сіл.

Розслідування у даному кримінальному провадженні, доручено проводити СВ ЛВ на ст. Чоп УМВС України на Львівській залізниці.

Наразі, посадовцям загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *