Хуст “закатали” в асфальт (ФОТО)

Про це інформує громадський діяч Роман Келемен на своїй сторінці у Фейсбук (орфографія і стилістика автора):
– Приємно дивитись, що місто Хуст знову набуває своє величності . Дороги в місті вже не латаються як колись це було, де жінки з лайкою та лопатою засипали асфальт в ями . Зараз відбувається повноцінний ремонт доріг з заміню каналізації та водопроводу , очисткою каналізаційних колодязів та суцільними асфальтуванням дорожнього покриття товщиною неменше 10 см .

Немало жителі міста та я особисто критикували роботу Хустської міської ради, а зараз можу тільки позитивно оцінити зміни, які відбуваються в інфраструктурі міста Хуст , це і реконструкція центральної части міста та ремонт дорожнього покриття не тільки головних вулиць міста та тротуарів , а вже почався ремонт дорожнього покриття бічних вулиць . Був свідком і є зафіксовано на фото , що ремонт доріг визиває чимале здивування у простих жителів міста , які з подивом дивляться на це і думають невже тут кладуть асфальт , де на протязі 20 років не було якісного ямкового ремонту . Вулиці Шевченка та Ломоносова були укриті глибокими ямами, які були заповненні багнюкою, коли випадав дощ , а при сухій погоді були вкриті пилюкою .

Фактично, дані автошляхи є малою об’їзною в місті Хуст , через ці вулиці проходить транзитний транспорт та переміщуються вантажні автомобілі . Відновлення дорожнього покриття на цих вулицях є стратегічно важливим ,що дозволить зняти потік автомобілів через центральну частину міста і позбавить центр міста від чисельних заторів. Думаю на цьому міська влада не зупиниться , а і наділі буде продовжувати ремонт доріг .

асфальт2 асфальт асфальт3

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *